تبلیغات
آشپزی - مطالب اسفند 1397
آشپزی

مرغ

مرغ , خواص مرغ , ته چین مرغ , زرشک پلو با مرغ

در این مطلب از سایت علم سرا میخواهیم درباره خواص و طرز تهیه ته چین و زرشک پلو و غذا با مرغ سوخاری و ترش صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

تاریخچه مرغ

مرغ از سال ۶۰۰ قبل از میلاد در دیوارهای کاخ بابلی به عنوان یک غذا شناخته شده است. گوشت مرغ یکی از گوشت های معمولی است که در قرون وسطی استفاده می شود.در ایالات متحده، در دهه ۱۸۰۰، مرغ گران تر از گوشت های دیگر بود و تنها ثروتمندان می توانستند از آن استفاده کنند. و در طول جنگ جهانی دوم، قیمت مرغ در نتیجه کمبود گوشت گاو و گوشت خوک افزایش یافت. مصرف گوشت مرغ در اروپا در سال ۱۹۹۶ به دلیل شیوع آنفلوانزا در گاو و گوسفند به طور چشمگیری افزایش یافت.مرغ منبع کامل پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد از نیاز پروتئین به پروتئین را تامین می کند. مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 (نیاسین) است که ویتامین ضد سرطان است. DNA نیاز به ویتامین B3 دارد و کمبود نیاسین با کمبود ویتامین های گروه B در ارتباط با بیماری های ژنتیکی همراه است.مرغ در انواع کباب شده، سرخ شده، پخته شده و خوراکی مصرف میشود. بعضی از جوجه ها نیز در ابتدا سرخ شده و سپس پخته می شوند، و بعضی دیگر آن را مستقیما در یک ظرف آب قرار می دهند.

مرغ , طرز تهیه مرغ , غذا با مرغ , مرغ سوخاری

مضرات مرغ

مرغ یکی از محبوب ترین انواع گوشت است و بنابراین با توجه به تقاضای بالایی از مرغ، پرورش مرغ با استفاده از داروها سریع تر و سریع تر می شود و به سرعت خطرناک می شود. اگر بخواهید نام یکی از سالمترین گوشت ها را بدانید اولین گزینه ای که به ذهن شما میرسد، مرغ است. به خصوص اگر بخواهید غذای سالم در رستورانها بخورید ، گوشت مرغ را انتخاب کنید. مرغ یکی از گوشت اصلی ما در ایران است، اما ممکن است برای شما مشکل ساز باشد.

خواص مرغ

طبق مطالعات انجام شده، غذاهایی مانند گوشت مرغ که غنی از نیاسین هستند، می توانند از بیماری های مغزی مانند آلزایمر جلوگیری کنند.اکثر افرادی که گیاهخوار نیستند ادعا می کنند که مرغ تنها بخش عمده ای از غذای روزانه آنها است! این گوشت همه کاره را می توان در صد روش مختلف پخت، بنابراین شما هرگز از خوردن آن خسته شده اید. مرغ حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است. شما می توانید آن را برای لاغری انتخاب کنید.کسانی که می خواهند میزان چربی را که می خورند کاهش دهند، می توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. بخش بزرگی از گوشت مرغ گوشت سینه است که چربی آن نسبت به ران نصف است .

مرغ , کاناپ مرغ , کیک مرغ , سوپ مرغ

پروتئین مرغ

مرغ منبع خوبی از اسیدهای چرب آزاد پروتئین هستند که به این معنی است که چربی کمی دارد و سبب کاهش وزن می شود.همانطور که می دانید بدن ما از پروتئین تشکیل شده و پروتئین ها از واحدهای ساختمان به نام آمینو اسیدها می آیند. ما اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را از منابع حیوانی و گیاهی می گیریم و با آنها پروتئین بدن خود را بازسازی می کنیم.مطالعات نشان می دهد که سالمندان پروتئین کافی مصرف نمی کنند. پروتئین برای جلوگیری از کاهش تراکم استخوان در سالمندان اهمیت دارد. البته، مراقب باشید که دریافت رژیم های حاوی پروتئین بالا باعث تشدید پوکی استخوان نیز می شود. بنابراین باید پروتئین را در مقدار متعادل مصرف کنید.

ته چین مرغ

  • مرغ کامل پاک کرده ۱ و نیم کیلو یا سینه مرغ ۱ کیلو
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • برنج ۱ کیلو
  • ماست کیسه ای ترش ۸۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۶ تا ۷ عدد
  • زعفران سائیده ۱ ق چ
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • زرشک ۱۰۰گرم
  • شکر ۲ ق سوپخوری
  • نمک به میزان لازم
  • خلال پسته به میزان لازم

مرغ , طرز تهیه مرغ سوخاری , ناگت مرغ , خوراک با مرغ

برای شروع آشپزی مرغ را با کمی آب، نمک و پیاز تفت میدهیم و تا خوش نمک شود و یک چهارم پیمانه آب مرغ باقی بماند. آب مرغ را از صافی رد کنید و مرغ را بعد از سرد شدن به قطعه قطعه های کوچک برش بزنید. برنج را که قبلا شستشو و خیس کرده ایم آبکش میکنیم و آن را در طول پخت به شکل زنده تر یا به اصطلاح دون برخواهیم داشت .حال یک ظرف بزرگ و مناسب انتخاب میکنیم . ماستی که داریم را با زرده و زعفران و روغن مایع و آب مرغ و کمی از کره و نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا خوب به خورد هم برود . حالا برنج را آهسته آهسته به مخلوطمان اضافه میکنیم تا موادمان سفت نشود و ته چینمان یک دست شود. پانزده دقیقه قبل اینکه ته چین را در فر بگذارید فر خود را با حرارت و دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا کمی گرم شود . مقداری از مواد ته چین مرغ را در میان قالبی چرب شده میریزیم و شروع به تخت کردن برنج ها با پشت قاشق میکنیم . مرغ ها را روی برنج چیده و بقیه مواد ته چین را روی مرغ ریخته و باز با پشت قاشق مرتب میکنیم تا شکل خوبی بگیرد . بقیه کره آب شده را روی برنجمان میریزیم و با فویل روی قالب رو میپوشانیم . به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت در طبقه وسطی فر قرار میدهیم تا ته چین حاضر شود . امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

کاهش وزن

  برنامه غذایی و غذاهای رژیمی و بهترین ورزش برای کاهش وزن سریع در یک ماه

در این مطلب از سایت علم سرا درباره برنامه غذایی و غذاهای رژیمی و بهترین ورزش برای کاهش وزن سریع در یک ماه صحبت میکنیم .

آشنایی با کاهش وزن

در طی هفته‌های اول کاهش وزن، سرعت کم شدن وزن به طور معمول بالاست. چون زمانی که کالری دریافتی از غذاها محدود می شوند و ورزش می کنید، بدن انرژی مورد نیاز خود را از منابع ذخیره‌ای برداشت می کند. بعد از مدتی با ادامه این روند شما به نوعی تعادل بین کالری دریافتی و کالری مصرف ایجاد می کنید.پس اگر رویه قبلی تان را در کاهش وزن ادامه دهید، وزنتان ثابت می ماند و کمتر نمی شود. یعنی حالا اگر می خواهید دوباره در مسیر کم کردن وزن بیافتید، باید کالری دریافتی خود را کمتر کنید ( ۱۰۰ تا ۲۰۰ کالری) و یا سطح فعالیت بدنی تان را افزایش دهید.اگر کالری بیشتری نسبت به کالری مصرف شده در طول روز که صرف اعمال حیاتی بدن و فعالیت هایتان می شود، مصرف کنید، مقدار اضافه در بدن ذخیره می شود و به این به مرور یعنی اضافه وزن. اگر مقدار کالری دریافتی با کالری مصرفی برابر باشد، یعنی ثبیت وزن و اگر کالری کمتری نسبت به آنچه که مصرف می کنید، دریافت کنید، یعنی استفاده بدن از ذخایر چربی و کاهش وزن.

کاهش وزن و شدت ورزش

اگر مرحله قبل را رعایت کنید ولی از میزان شدت تحرک غافل شوید، بازهم روند کاهش وزن متوقف می شود. به عنوان مثال شما روزانه ۳۰ دقیقه پیاده روی می کنید، اما میزان شدت این فعالیت آنقدر نیست که انرژی زیادی بسوزاند و باعث چربی سوزی شود.بهترین توصیه برای شما این است که به جای تمرینات هوازی ۴ جلسه در هفته ۲۰ دقیقه تمرین اینتروال انجام دهید.تمرینات اینتروال شدت بالای دارند و باعث می شود بدن انرژی بیشتری مصرف کند. البته می توانید از گزینه دوم یعنی ترکیب تمرینات هوازی و بدنسازی استفاده کنید. در تمرین هوازی با شدت متوسط به بالا و در مدت زمان حداقل ۳۰ دقیقه ای (بیشتر از این توصیه می شود) بدن انرژی بیشتری می سوزاند، در کنار آن شما تمرینات با وزنه نیز انجام می دهد که باعث افزایش متابولیسم بدن می شود.چون ورزش های قدرتی توده عضلانی بدن را افزایش داده و بدن را وادار می کند که چربی بیشتری بسوزاند، علت آن هم این است که بافت عضله انرژی بیشتری نسبت به بافت چربی می سوزاند. پس هر قدر که توده عضلانی بدن بیشتر باشد، انرژی بیشتری هم سوزانده می شود. اگر در نظر دارید این برنامه را اجرا کنید، ابتدا تمرین با وزنه را انجام دهید، سپس سراغ تمرین هوازی بروید.

برنامه غذایی و غذاهای رژیمی و بهترین ورزش برای کاهش وزن سریع در یک ماه

کمبود خواب و کاهش وزن

کمبود خواب ممکن است مانع کاهش وزن شما شود. نداشتن خواب کافی متابولیسم شما را کند می کند و هورمون گرسنگی لپتین و گرلین را تحت تأثیر قرار می دهد. لپتین به مغز دستور می دهد، خوردن را متوقف کند در حالی که گرلین عامل تحریک حس گرسنگی است. تحقیقات نشان می دهد خواب ناکافی با سطح پایین لپتین و سطح بالای گرلین و در نتیجه اضافه کردن وزن مرتبط است.

مشکلات هورمونی و کاهش وزن

مشکلات هورمونی مانند کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک و مقاومت به انسولین می تواند، باعث افزایش وزن و مقاومت بدن در برابر کاهش وزن شود. با پزشک صحبت کنید و آزمایشات لازم را انجام دهید، اگر یکی از این مشکلات را داشتید، رژیم غذایی تحت نظر متخصص می تواند به شما کمک کند.

نداشتن زندگی فعال و کاهش وزن

اگر موارد بالا را رعایت کنید ولی مدت زمان نشستن و دراز کشیدن طولانی باشد، بازهم فاجعه توقف کاهش وزن سراغتان می آید. نشستن پای سریال های ترکیه ای، چک کردن دائم فیس بوک بین ما و اجدادمان فاصله ی زیادی ایجاد کرده است! فکر می کنیم خیلی سرمان شلوغ است و نمی توانیم فعال باشیم. اما مشکل اصلی اینجاست که ما به بی تحرکی عادت کردیم.پس بهتر است، ساعات نشستن و دراز کشیدن خود را به ساعات ایستادن، راه رفتن و فعالیت بدنی بیشتر تبدیل کنید. جایی که می توانید بنشینید، بایستید، جایی که امکان ایستادن دارید، راه بروید، اگر هم می توانید راه بروید، بدوید! از ماشین کمتر و به جای آسانسور از پله‌ها استفاده کنید یا موقع صحبت با تلفن بایستید و یا راه بروید و…

فرآیند کاهش وزن

کاهش وزن فرآیندی است که به عواملی مانند سن، فعالیت متابولیسم و عادات سبک زندگی بستگی دارد. با وجود این، بسیاری از روش های لاغری و سالم در زمان کوتاهی جواب می دهند . در این مقاله، یاد می گیرید چگونه ۴ کیلو را ظرف ۱۰ روز کم کنید . درست است برای مبارزه تدریجی با چاقی ، اتخاذ عادت های سالم مثل رژیم متعادل و ورزش، ایده آل است؛ با این حال، برخی طرح های کاهش وزن وجود دارند که می توانند برای رسیدن به نتایج جالب در عرض چند روز مفید باشند.رژیم کاهش وزنبرای کاهش ۴ کیلو در ۱۰ روز ضروری است که از غذاهای فرآوری شده اجتناب کنید و رژیم غذایی را با فعالیت فیزیکی همراه کرده تا سوخت و سوخت بدنتان افزایش یابد ؛ در این بخش از تناسب اندام نمناک ، می خواهیم مجموعه ای از منوها و توصیه ها را به اشتراک بگذاریم که می تواند به شما کمک کند ۴ کیلوگرم را ظرف۱۰ روز کم کنید. پیشنهادرژیم غذایی متعادل است که برخلاف برنامه های سلامتی شما را در معرض خطر قرار نمی دهد فقط دقت کنید اگر بیماری یا مشکل خاصی دارید نه تنها این رژیم بلکه هیچ رژیم دیگری را بدون تجویز پزشک دنبال نکنید.


رژیم غذایی برای برنامه کاهش وزن

برای رسیدن به نتایج بهتر با این برنامه تغذیه، هر روز ورزش کردن حداقل ۳۰ دقیقه مهم است. فعالیت های قلبی عروقی برای سوزاندن چربی مناسب هستند. همچنین توصیه می شود یک جلسه کاردیو را با تمرین های استقامتی ترکیب کنید. این کار به تقویت تود عضلانی و بهینه سازی متابولیک کمک می کند.سعی کنید تمام توصیه ها را دنبال کنید و متوجه شوید می توانید وزن را در مدت زمان کوتاهی بدون در نظر گرفتن نقص های غذایی کاهش دهید. اگر احساس اضطراب می کنید ، رژیم غذایی خود را با مشتی آجیل یا دانه ها و توت تکمیل کنید. خوردن توت با داشتن ماده‌ی فعال کننده چربی قهوه‌ای می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش وزن داشته باشد.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

کاپ کیک توت فرنگی

دستور و آموزش ساخت و عکس و طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی بدون فر هانی شف

در این مطلب از سایت علم سرا برای شما دستور و آموزش ساخت و عکس و طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی بدون فر هانی شف را آماده کرده ایم. 

مواد لازم برای کاپ کیک توت فرنگیکاپ کیک توت فرنگی

پودر کیک وانیلی تاره  ۴۳۰ گرم
پودر پودینگ وانیلی فوری  ۱۰۰ گرم♣
ماست توت فرنگی  ۱ فنجان
روغن مایع   سه چهارم فنجان
آب  نصف فنجان
تخم مرغ  ۴ عدد
عصاره وانیل  ۲ ق چ
توت فرنگی خرد شده  ۱ فنجان
دستور و آموزش ساخت و عکس و طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی بدون فر هانی شف
مواد لازم برای کرم توت فرنگی برای روی کاپ کیک
کره نرم  ۲ فنجان
پودر شکر شیرینی پزی  ۵ و نیم فنجان معادل ۶۷۵ گرم
پوره توت فرنگی  ۵ قاشق حدود ۸ عدد توت فرنگی متوسط

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
قالب کاپ کیک را با کپسول گاغذی بپوشانید یا اسپری جدا کننده بزنید .
پودر کیک ، پودینگ ، ماست ، روغن ، آب ، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و حدود ۲ دقیقه با سرعت متوسط همزن بزنید .
توت فرنگی ها را با قاشق چوبی به آرامی با خمیر کیک مخلوط نمایید که له نشوند .
هر کدام از کپسولهای کاپ کیک را با حدود ۳ قاشق غذاخوری از خمیر کیک پر کنید .
کاپ کیک های توت فرنگی را به مدت ۱۸ – ۲۲ دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و پف کنند .
وسط کاپ کیک ها ممکن است بعد ازبرداشتن از فر و سرد شدن کمی فرو رفتگی یا ترک داشته باشد که نیازی به نگرانی نیست چون قرار است رویشان را با کرم توت فرنگی خوشمزه ای بپوشانید .
بگذارید کاپ کیک ها کاملا خنک شوند سپس کرم رویشان را تهیه کنید .
دستور و آموزش ساخت و عکس و طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی بدون فر هانی شف
برای تهیه کرم توت فرنگی
کره را با سرعت متوسط همزن حدود ۵ دقیقه بزنید .پودر شکر را با کره مخلوط نموده و هم بزنید تا یکدست شود . وانیل و پوره توت فرنگی را اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا با  هم ترکیب شوند .میزان اضافه کردن توت فرنگی به سلیقه ی خودتان بستگی دارد . فقط مراقب باشید که اضافه کردن بیشتر از ۵ قاشق پوره توت فرنگی باعث رقیق شدن کرمتان خواهد شد .کرم را ۴ دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد سپس با یک قیف و ماسوره بزرگ ستاره ای روی کاپ کیک ها را تزئین نمایید .

نکات تکمیلی در مورد کاپ کیک توت فرنگی

کاپ کیک توت فرنگی جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد .
کاپ کیک توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

کاپ توت فرنگی بسایر خوشمزه است حتما ان را امتحان کنید



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

توت فرنگی

خواص مصرف توت فرنگی های وحشی و خشک برای پوست در بارداری

آشنایی با توت فرنگی

میوه‌ای شبیه توت است ولی شکل آن کمی درشت‌ تر است و به رنگ قرمز است و مزه آن ترش و مطبوع است ، این میوه توت فرنگی نام دارد . بوته‌اش کوتاه و دارای برگهایی درشت و ساقه‌هایی باریک و خزنده است که روی زمین می‌خوابد و ریشه می‌دواند. توت فرنگی به صورت وحشی و اهلی می‌روید و به اسامی چپلک ، چپالک ، شالکه و چلم نیز خوانده می‌شود.این میوه به حالت خودرو در بعضی نواحی شمالی ایران وجود دارد و بعضی اوقات به دلیل خوش طعمی میوه آن را بطور مصنوعی پرورش می‌دهند. میوه توت فرنگی به صورت قرمز ، گوشت‌دار و دارای هسته‌های ریزی است که از ماه اردیبهشت پدیدار می‌شود و تا آخر مرداد دوام می‌آورد. از دیر باز همه قسمتهای این گیاه مصرف دارویی داشته است و از برگ و ریشه آن که حاوی مقدار قابل ملاحظه‌ای تانن است به عنوان ضد اسهال و ادرارآور استفاده می‌شده است.

خواص مصرف توت فرنگی های وحشی و خشک برای پوست در بارداری

مشخصات گیاه شناسی توت فرنگی

توت فرنگی با نام علمی Fragaria متعلق به تیره گل سرخ یکی از گیاهان دو لپه می‌باشد. گیاهانی علفی ، چند ساله ، پوشیده از مو ، استولون‌دار. برگها سه قسمتی ، گل آذین دیهیمی ، دارای ۲ تا ۱۰ گل. گلها دارای گریبانه ، ۵ قسمتی ، کاسبرگ فرعی وجود دارد. پرچمها ۱۰ تا ۳۰ عدد و برچه‌ها ۱۰ تا ۸۰٫ میوه کافشه‌ای ، متشکل از تعداد زیادی برچه که روی یک نهنج گوشتی مخروطی قرار گرفته‌اند.

انواع توت فرنگی را بشناسید

گیاهی استولون‌دار ، شاخه گل دهنده به طول ۵ تا ۳۰ سانتیمتر ، تقریبا بلندتر از برگها. برگهای قاعده طوقه‌ای ، سه قسمتی ، برگچه‌ها تخم مرغی ، واژ تخم‌مرغی یا لوزی ، تقریبا برابر یکدیگر ، حاشیه اره‌ای ، سطح فوقانی دارای موهای پراکنده ، سطح تحتانی پوشیده از موهای خاکستری روی هم خوابیده ، بطوری که سطح تحتانی خاکستری رنگ به نظر می‌رسد. گل آذین دارای ۲ تا ۷ گل ، پوشیده از کرکهای روی هم خوابیده. گلها به قطر ۱۲ تا ۱۸ میلیمتر ، معمولا نر ماده. کاسبرگها ۳ تا ۴ میلیمتر ، نیزه‌ای با نوک سیخکی.کاسبرگهای فرعی نیزه‌ای. نوک دارای بریدگی ، کمی کوتاهتر از کاسبرگها. کاسبرگها و کاسبرگهای فرعی در زمان رسیدن میوه پراکنده یا برگشته. گلبرگها سفید ، به طول ۴ تا ۵ میلیمتر ، واژ تخم مرغی یا دایره‌ای. نهنج قرمز ، بدون کرک ، آبدار ، در زمان رسیدن میوه تا یک سانتیمتر ، برچه‌ها پراکنده روی نهنج. فصل گلدهی اواخر بهار تا تابستان می‌باشد. گیاه متعلق به منطقه خزری است. پراکندگی جغرافیایی آن در اروپا ، ترکیه ، ایران و در روسیه است. پراکندگی در ایران در مناطق شمال و شمال غرب می‌باشد. گیاهی استولون‌دار ، ساقه ۵ تا ۲۵ سانتیمتر. برگهای قاعده طوقه‌ای، سه قسمتی ،‌برگچه انتهایی تخم مرغی تا لوزی با دمبرگچه بسیار کوتاه ، برگچه‌های طرفین تخم مرغی و چسبیده ، حاشیه دارای ۶ تا ۱۱ دندانه کوچک ، سطح فوقانی نسبتا سبز تیره ، دارای کرکهای پراکنده ، سطح تحتانی دارای کرکهای ابریشمی روی هم خوابیده. دمبرگ پوشیده از کرکهای پراکنده. گل آذین دارای ۲ تا ۸ گل ، پوشیده از کرکهای پراکنده. گلها معمولا نر ماده.کاسبرگها و کاسبرگهای فرعی تقریبا مساوی یکدیگر ، به طول ۴ تا ۷ میلیمتر ، خطی یا خطی- نیزه‌ای ، در زمان رسیدن میوه افراشته. گلبرگها تا حدودی زرد رنگ ، واژ تخم مرغی ، ناخنک‌دار ، نهنج قرمز ، کرکدار ، آبدار. برچه‌ها پراکنده روی نهنج. فصل گل دهی اواخر بهار تا تابستان می‌باشد. گیاه متعلق به منطقه خزری است. پراکندگی جغرافیایی آن در اروپا ، ترکیه ، ایران و قفقاز است. پراکندگی در ایران در شمال و شمال غرب می‌باشد. اختلاف اساسی آن با گونه F.vesca در موارد زیر است: برگها درشت‌تر ، برگچه‌ها حدود ۵ تا ۸ سانتیمتر ، سطح فوقانی برگها بدون کرک ، گلها درشت ، به قطر ۲۰ تا ۳۵ میلیمتر ، کاسبرگها افراشته ، نهنج در زمان رسیدن میوه بسیار درشت ، به قطر حدود ۳ سانتیمتر. این گونه هیبرید بین گونه امریکایی شمالی F.virginiana Duchesne و گونه موجود در شیلی به نام F.chiloensis (L.) Duchesne می‌باشد به صورت بومی در ایران وجود ندارد ولی جهت مصرف خوراکی کاشته می‌شود.

خواص مصرف توت فرنگی های وحشی و خشک برای پوست در بارداری

خواص و فواید تغذیه‌ای توت فرنگی

توت فرنگی منبع خوبی از فیبر ، ویتامین C ، فولات، پتاسیم و آنتی اکسیدانها می‌باشد که این مواد مغذی باعث می‌شوند توت فرنگی باعث افزایش سلامت قلب ، کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و در کل ارتقاء سلامتی بدن شود. همچنین دارای املاح کلسیم ، آهن و فسفر می‌باشد. از مواد موثر مهم آن می‌توان تانن ، موسیلاژ ، قندهای مختلف ، سالیسیلاتها و بخصوص اسیدهای میوه را نام برد. توت فرنگی سرشار از ویتامین و فاقد چربی اشباع است و کالری کمی دارد.توت فرنگی مانند سایر توتها مثل شاه توت ، توت سفید ، تمشک پاک کننده روده و مثانه است. دریافت روزانه یک واحد توت فرنگی باعث افزایش قابل توجهی در مقدار فولات خون شده و نیز فشار خون بالا را کاهش می‌دهد . فولات ، مقدار هموسیستئین خون را کاهش می‌دهد. همچنین توت فرنگی دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدانها مثل الاژیک اسید و آنتوسیانین است که در پیشگیری از بیماریهای قلبی موثرند. این مطالعات اهمیت مصرف توت فرنگی را در برنامه غذایی به عنوان عامل بهبود عملکرد دستگاه قلبی-عروقی نشان می‌دهد.

خواص مصرف توت فرنگی های وحشی و خشک برای پوست در بارداری



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()

توت

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف توت سفید خشک در دسته پزشکی و سلامت سایت علم سرا

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف شاه توت سفید خشک

میوه ای از گونه‌ی درختی گل دار که به خانوادهٔ توت سانان (Moraceae) تعلق دارد و بومی آسیای جنوب غربی است ، شاه توت نام دارد . کاشت این درخت در زیستگاه بومی‌اش از پیشینه‌ای چنان طولانی برخوردار است که مشکل می‌توان گسترهٔ طبیعی انواع مختلف آن را به‌طور دقیق مشخّص نمود. در سردهٔ توت‌ها (Morus)، درخت شاه‌توت از همه کوچک‌تر است و بلندی آن گاه ممکن است تا ۳۰ پا (حدود ۹ متر) برسد، و در صورت عدم رسیدگی در سنّ پایین به شکل بوته باقی می‌ماند. این درخت عمری طولانی دارد و بعضاً دیده شده چند صد سال میوه دهد

توضیحاتی در مورد توت

میوه توت از تیره گزنه‌ها (انگلیسی:Morus) است که شامل ده تا شانزده گونه مختلف می‌باشد. شاهتوت یکی از انواع این درخت هایخاص است. توتهای سیاه با وجود اینکه کاملاً شبیه شاهتوت است، بر خلاف آن میوه اش شیرین است. جمهوری اسلامی ایران بزرگ ترین تولید کننده انواع توتها در جهان است. توتهای سفید در چین مرکزی و شرقی به صورت بومی وجود دارد. این درخت قرنها پیش به اروپا برده شد، در آمریکا به‌عنوان منبع غذائی برای کرم ابریشم در اوائل دوران استقلال این کشور این درخت مورد استفاده قرار گرفت. البته نوعی از توتها که به آن «توتهای قرمز» گفته می‌شود در آمریکا به صورت بومی وجود داشته که از ایالت ماساچوست تا ایالت کانزاس دیده می‌شود. توت سیاه نیز که در آسیای غربی وجود داشته قبل از دوران رومی‌ها به اروپا برده شده‌است. یک درخت قدیمی یا تاریخی در اکثر کشورهای جهان که معمولاً در هر کشوری دارای قدمت بیش از دویست، سیصد سال است. دارای پوست زرد نارنجی بوده که از مشخصه‌های جالب آن در زمستان است (بیشتر در مورد درختان نهال و جوان). درختی است مقاوم و کم نیاز که در اکثر مناطق و آب و هوا رشد می‌نماید و حتی می‌تواند به ارتفاع ۲۵ متر نیز برسد. بعضی از درختان توتها فقط گل‌های نر تولید نموده و بنابراین میوه نمی‌آورند. این نوع درختان به عنوان یک درخت زینتی سایه‌دار بسیار مناسب هستند. در بعضی مناطق نام این درخت را توتین می‌نامند. در این مطلب از سایت جسارت در مورد همه چیز درباره خواص و مضرات توت سفید و سیاه خشک در بارداری صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

ارزش غذایی توت

در ۱۰۰ گرم توت خام، ۱۸۰ کیلوژول (۴۳ کیلوکالری)، ۴۴ درصد از مقدار ویتامین ث و ۱۴ درصد از آهن مورد نیاز روزانه موجوداست. سایر مواد مغذی توت کم است (جدول را ببینید).

مقدار کالری توت

مقدار انرژی توتها بر اساس نوع آن متفاوت می‌باشد. نمونه‌های کم کالری این میوه تنها در حدود ۴۳ کالری انرژی دارد. اما برای صد گرم نوع سفید تازه حدود ۶۰ کالری انرژی ذکر شده است. میزان کالری صد گرم میوه تازه کمی کمتر از کالری صد گرم انجیر تازه می‌باشد. صد گرم میوه تازه تقریبا معادل حجم یک فنجان می‌باشد. یک لیوان میوه تازه بیش از صد گرم بوده و در حدود ۸۵ کالری انرژی دارد. انرژی حاصل از صد گرم توتهای خشک نیز در حدود ۳۶۰ کالری می‌باشد که نسبت به انجیر خشک با ۲۷۰ تا ۳۰۰ کالری، مقدار بیشتری است. از نظر ترکیبات نیز میزان عناصر موجود در توت با توجه نوع میوه متفاوت است. با این وجود در اکثر انواع توت بیش از ۸۰ درصد میوه تازه را آب تشکیل می‌دهد. همچنین فیبر و تانن مقادیر بالایی را در توتها دارا می‌باشند. کلسیم به‌عنوان عنصری که بالاترین میزان نیاز روزانه بدن یعنی حدود ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی‌گرم را به‌خود اختصاص داده است، در توتها به‌وفور یافت می‌شود به‌گونه‌ای که در صد گرم انواع مختلف توتها، از ۱۶ تا حدود ۴۰ میلی‌گرم کلسیم وجود دارد. برای آهن نیز حدود ۰.۸ تا کمی کمتر از ۲ میلی‌گرم ذکر شده است. ویتامین‌های A و C نیز به میزان قابل توجهی در صد گرم از این میوه وجود دارند (به‌ترتیب حدود ۲۸۰ واحد بین‌المللی و ۱۶ میلی‌گرم). این میوه همچنین حاوی ویتامین‌های گروه B (B1، B2، B3 و حتی B6)، ویتامین K، چربی، پروتئین گیاهی و میزان قابل قبولی از پتاسیم و منیزیم است.

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف شاه توت سفید خشک

توت و تقویت قلب

این میوه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مهمی است که نقش بسیار پر رنگی در سلامت انسان دارد. یکی از این آنتی‌اکسیدان‌ها آنتوسیانید می‌باشد. آنتوسیانید تاثیر قابل توجهی در کاهش کلسترول بد خون دارد. کاهش کلسترول بد خون به معنی کاهش انسداد عروق خونی و کاهش ابتلا به فشار خون می‌باشد. توت همچنین دارای پتاسیم می‌باشد. پتاسیم همان‌گونه که در مقاله مربوط به خواص انجیر ذکر گردید، بسیار مفید بوده و یکی از تاثیرات مهم آن کنترل ضربان قلب و فشار خون می‌باشد. آنتی‌اکسیدان مهم دیگری که در این میوه وجود دارد رزوراترول (Resveratrol) می‌باشد. رزوراترول با تغییر مکانیسم‌های مولکولی در رگ‌های خونی، فرد را در برابر سکته مغزی محافظت می‌کند. این ماده که در انگور نیز وجود دارد همچنین خاصیت ضد سرطانی دارد و در افزایش طول عمر افراد نیز موثر است. بر اساس تحقیقات جدید و پیشرفته، ماده‌ی مهم دیگری به نام روتین در این میوه به میزان قابل توجهی وجود دارد. از فواید این ماده می‌توان به پیشگیری از سرطان روده، متوقف کردن خون‌ریزی و از بین بردن ویروس‌ها اشاره کرد. بنابراین خوردن این میوه از انسداد عروق خونی جلوگیری نموده و احتمال بروز حمله قلبی، سرطان و سکته را کاهش می‌دهد. علاوه بر موارد فوق، به‌دلیل وجود آهن در این میوه، از این میوه در درمان کم‌خونی فقر آهن نیز استفاده می‌شود. لازم به ذکر است در طب چینی، این میوه به‌عنوان یک عامل تصفیه‌ی خون به‌حساب آمده و ضمن تمیز کردن خون، تولید آن را نیز افزایش می‌دهد.

توت و کاهش وزن

علاوه بر نوع ترکیبات این میوه و مخصوصا وجود مقدار مناسب فیبر در این میوه، روتین موجود در این میوه (Rutin) به شدت می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد. تحقیقات جدید نشان داده این ماده می‌تواند چربی قهوه‌ای بدن را فعال نماید. با فعال شدن چربی قهوه‌ای، متابولیسم بدن افزایش یافته و امکان سوخت و ساز چربی سفید و کاهش وزن فراهم می‌گردد. در واقع برای سوزاندن چربی سفید موجود در بدن، فعال شدن چربی قهوه‌ای الزامی است. قبلا تصور می‌گردید چربی قهوه‌ای در کودکی از بین می‌رود. بعدها مشخص شد این ماده در بدن باقی می‌ماند اما رفته رفته از فعالیت آن کم شده و در نتیجه کاهش سوختن چربی سفید و بروز چاقی را در پی دارد. اکنون با مشخص شدن این خاصیت مهم در این میوه می‌توان گفت خوردن توت با داشتن ماده‌ی فعال کننده چربی قهوه‌ای می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در کاهش وزن داشته باشد.

توت و تقویت سیستم ایمنی

این میوه منبع غنی ویتامین C بوده که یک آنتی‌اکسیدان قوی طبیعی به‌ حساب می‌آید. بنابراین خوردن این میوه تاثیر فراوانی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و در درمان بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و تب موثر است. در ترکیه به همین دلیل از شیره‌ی این میوه جهت درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا استفاده می‌شود. تنظیم سطح قند خون و جلوگیری از افزایش یا کاهش آن در بدن نیز یکی از خواص مهم این میوه به حساب می‌آید. بنابراین خوردن این میوه به کنترل بیماری دیابت کمک نموده و حتی می‌تواند در درمان آن موثر باشد. از این رو بیماران دیابتی با خیالی آسوده نسبت به مصرف این میوه اقدام نمایند.

توت و سیستم گوارش

با توجه به وجود فیبر و نیز آب فراوان در توتها، این میوه ملین بوده و برای رفع تشنگی، برطرف کردن خشکی سیستم گوارش و نیز پیشگیری از بروز یبوست مفید می‌باشد. جالب است بدانید در ترکیه یکی از راه‌های درمان یبوست، خوردن نوع سفید به همراه یک لیوان آب آن هم با معده خالی است. یکی دیگر از خواص این میوه مفید بودن آن برای لثه کودکان و نیز انرژی بدن سالمندان به دلیل دارا بودن فسفر و کلسیم می‌باشد. تقویت کلیه و کبد، رفع خشکی بینی و نیز درمان زخم معده از دیگر فواید مصرف این میوه می‌باشد. همچنین به دلیل وجود ویتامین‌های گروه B، این میوه در کاهش اضطراب و استرس و رفع ترس موثر است. ویتامین A موجود در این میوه نیز قدرت بینایی و رشد ناخن را تقویت می‌نماید. درمان و علاج سفید شدن زودرس موی سر نیز از دیگر مواردی است که برای فواید این میوه ذکر شده است.

توت در بارداری

با توجه به وجود خواص فراوانی که در مورد مصرف انواع توت و توت فرنگی در بارداری وجود دارد اما ممکن است بروز حساسیت را در پی داشته باشد. به همین دلیل خوردن آن در دوران بادرای توصیه نمی‌شود. گفته می‌شود در دوران شیردهی نیز مصرف این میوه باعث افزایش شیر مادر می‌گردد.

مضرات توت

با وجود فواید فراوان ذکر شده برای توتها، در برخی موارد نیز ممکن است مصرف آن مضراتی داشته باشد. از جمله این موارد احتمال بروز حساسیت در بارداری است که در قسمت قبل به آن اشاره گردید. دیگر موارد به شرح زیر می‌باشد: زیاده‌روی در مصرف این میوه ممکن است به دل‌درد و اسهال منجر گردد. خوردن توت بعد از غذاهای سنگین مانند گوشت، احتمال اختلال در هضم و تولید نفخ را در پی دارد. با توجه به طبیعت گرم و تر توت، مصرف آن برای افراد دارای طبع گرم ممکن است مشکلاتی به همراه داشته باشد. توصیه ابن سینا به این دسته از افراد، نوشیدن سکنجبین پس از گذشت حدود یک ساعت از خوردن توت می‌باشد. فراموش نکنید بهترین زمان برای خوردن توت به‌منظور هضم بهتر، قبل از غذا و زمانی است که معده خالی باشد.

فواید شیره توت

شیره توتها فواید زیادی برای بدن و سلامتی دارد. شیره توت سفید طبیعت گرمی دارد، موقعی که این میوه تبدیل به شیره می‌شود، تمامی خواص به صورت فشرده در اختیار شما قرار می‌گیرد، به گونه‌ای که میل کردن یک قاشق غذاخوری شیره توت سفید، با میل کردن ۲ تا ۳ فنجان از خود میوه برابر است. شیره توت هم مانند شیره انگور و خرما در درمان و پیشگیری از کم خونی موثر است. آهن موجود در این شیره باعث رفع کم‌خونی و فقر آهن خواهد شد. شیره این میوه به علت دارا بودن انواع ویتامین‌های گروه B در کاهش و رفع عصبانیت و استرس و اضطراب، مفید است، همچنین این شیره ضعف بدن را نیز از بین می‌برد. فیبر موجود در شیره توتهای سفید، باعث درمان و پیشگیری از یبوست می‌شود. ویتامین A موجود در شیره توتها باعث تقویت چشم و رشد ناخن خواهد شد. شیره توتها برای رفع خواب رفتن دست و پا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از شیره توتها برای درمان سردرد و سرگیجه ناشی از کم خونی مفید می‌باشد. شیره توتها دارای آنتی اکسیدانی با نام آنتوسیانید بوده که باعث کاهش کلسترول بد خون و پیشگیری از بیماری قلبی و عروقی می‌شود. همچنین آنتی اکسیدان‌های موجود در این شیره پرخاصیت در پیشگیری از سرطان نیز نقش مهمی دارند. شیره توتها در تصفیه خون موثر است و به حفظ سلامت کبد و طحال کمک می‌کند. شیره توتها به افزایش قدرت یادگیری و رشد و همچنین تامین انرژی مورد نیاز کودکان بسیار مفید است.

همه چیز درباره خواص و مضرات مصرف شاه توت سفید خشک

برگ توت

برای بهتر دیدن و شنیدن، با کمک برگ درخت توت سفید، چایی تهیه کنید و بنوشید و از خوردن این دمنوش لذت ببرید. همچنین دم کرده برگ درخت توت، خون را خنک می‌کند و التهاب را فرو می‌نشاند برگ درخت توت نیز صاف کننده خون و خون‌ساز می‌باشد. کسانی که رماتیسم دارند از چای برگ درخت توت برگ و میوه توت استفاده نمایند.



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()


غذا با مرغ و قارچ و بادمجان


Image result for ‫مرغ قلقلی‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


همانطور که میدانید زمان پخت گوشت مرغ نسبت به گوشت های دیگر کوتاهتر است و میتوان با مرغ غذاهای سریعی تهیه کرد . از انواع غذاهایی که میتوان با مرغ درست کرد میتوان به فیله مرغ ،  استیک مرغ ، کیک مرغ ، شینسل مرغ ، کوکوی مرغ ، مرغ سوخاری اشاره کرد . شما میتوانید با مرغ در مدت زمان کمی غذا آماده کنید .

حالا زمان معرفی یک میان وعده ی خوشمزه و عالی و یک خوراک لقمه ای خوش طعم به نام مرغ قلقلی است . این میان وعده به شکل سرد و برای تفریح و پیک نیک هم غذا و میان وعده خوشمزه و مناسبی است . وقتی که برای آماده سازی مواد اولیه این غذا میگذارید حدودا ده دقیقه میشود و زمانی که صرف پختن آن میشود بیست دقیقه است .


مواد لازم برای تهیه این میان وعده عالی

 

 

 

مواد لازم
سینه مرغ بدون پوست 2 عدد
پیاز ریز خرد شده 2 عدد
ساقه کرفس ریز خرد شده 1/2 ساقه
سیر له شده 1 حبه
سویا سس 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
کنجد 1 قاشق چایخوری
پیازچه 100 گرم

 


Image result for ‫مرغ قلقلی‬‎


طرز تهیه مرغ قلقلی :


در ابتدا گوشت مرغ را به اندازه و تیکه های دو سانتی خرد کنید . مرغ را به مدت دو تا سه دقیقه داخل روغنی که حرارت داده و  گرم کرده اید سرخ کنید تا حسابی طلایی شود . سپس مرغ را از تابه خارج کنید و کناری بگذارید . حالا نوبت آن است که سیر ، پیاز و کرفس را داخل تابه ریخته و دو تا سه دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند . حالا زمان استفاده از غذاساز رسیده است . مرغ ، سیر ، کرفس و پیاز را داخل غذاساز ریخته و حسابی خرد کنید . تخم مرغ به اضافه یک قاشق غذاخوری سویا سس رقیق را به آن اضافه و به مقدار لازم  نمک و فلفل بزنید . مایه به دست آمده را به شکل گلوله های گرد یک اندازه درست کنید . روغنی که در داخل تابه باقی مانده را گرم کنید و مرغ های گلوله ای را کم کم  داخل روغن تفت دهید تا طلایی بشوند .زمان سرخ شدن مرغ های قلقلی چهار تا پنج دقیقه است . پیازچه های پاک شده را به قطعات پنج سانتی برش و دو دقیقه تفت دهید تا نرم شود .مرغ های قلقلی را در ظرف بکشید و سرو کنید . سویا سس را با کنجد مخلوط و به عنوان سس کنار غذا مصرف کنید.


 



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()


طرز تهیه پولکی اصفهان


Image result for ‫پولکی‬‎


آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود.  کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥


یکی از مشهورترین شیرینی هایی که از اصفهان به سوغات برده میشود پولکی اصفهان است که کنار چای بسیار می چسبد و مزه میدهد . کالری پولکی از قند کمتر است اما این نیاید دلیل شود که در مصرف آن زیاده روی کنید .

 
ارزش غذایی 100 گرم پولکی
چربی کل 1.7 گرم
کلسترول 0 گرم
کربوهیدرات 75.7 گرم
سدیم 2 میلی گرم
قند 74.7 گرم
پروتئین 0.6 گرم

آب نباتی که با آب و شکر تهیه میشودو به سکه و پول کوچک شباهت دارد پولکی نام دارد .یکی از امتیازات پولکی نسبت به قند این است که هم کالری کمتری دارد هم شیرینی آن کمتر است . این روزها پولکی طعم و مزه های مختلفی دارد و همه سلیقه ها را در بر میگیرد . از طعم های آن میتوان به پولکی نعنایی ، پولکی لیمویی ، پولکی نارگیلی و پولکی زعفرانی اشاره کرد .


طرز تهیه پولکی اصفهان


مواد لازم
شکر 1+1/3 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
سرکه سفید 8-9 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده 1/4 قاشق چایخوری
کنجد 1 قاشق غذاخوری

Image result for ‫پولکی‬‎

در دو تا سه قاشق غذاخوری آب جوش ، ۱/۴  قاشق چایخوری زعفران سائیده شده را ریخته و دم می کنیم ، شیرجوش دسته داری انتخاب و در آن آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم .  بعد از به جوش آمدن آب  سرکه ، شکر و زعفران دم شده را اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکر به طور کامل در آب حل بشود .
هنگام حرارت دادن هرگز نباید مخلوط آب و شکر را با قاشق بهم بزنید . کار صحیح این است که دسته شیرجوش را بگیرید و دورانی بچرخانید تا  شکر را اینگونه در آب حل کنید .برای قوام آمدن مخلوط آب و شکر اجازه بدهید پونزده تا بیست دقیقه بجوشد ، پس از آن کنجد را اضافه و ظرفتان را بچرخانید تا کنجد در تمام مخلوط پحش شود . پس از آن برای اینکه مخلوط رنگ کاراملی به خود بگیرد اجازه دهید پنج دقیقه دیگر بجوشد . کمی آب یخ کنار گذاشته ، مقداری از مخلوط پولکی را در آن بریزید و سپس با دندان امتحان کنید ، اگر مخلوط پولکی ترد شده بود ، آماده شده است و باید مخلوط را  از روی حرارت بردارید اما اگر به دنادن شما چسبید باید بیشتر حرارت ببیند . حالا به فویل نیاز دارید . مقداری فویل برداشته و کف یک سینی را با آن بپوشانید ، مخلوط پولکی را به صورتی که هنوز داغ است و با قاشق به شکل سکه های کوچک روی فویل قرار بدهید . یکی از روش هایی که میتوان با آن متوجه غلظت مناسب پولکی شد این است  که پولکی را روی فویل بریزید و پخش نشود، اگه جاری و روان یود یعنی نیاز دارد غلیظتر شود . پس از سرد شدن پولکی ها میتوان آنها را جدا ساخته و در ظرفی دربسته انها را نگه دارید . از نکات مهم و اصولی در درست کردن پولکی اصفهان این است که بیش ازاندازه نباید حرارت ببیند چون حرارت زیاد موجب طعم تلخ آن میشود . از سرکه سفید باید استفاده کنید . برای شکنندگی و ترد شدن پولکی باید حرارت کافی و مناسب ببیند . حتما باید سرکه سفید را استفاده کنید زیرا باعث شکرک زدن پولکی میشود . مقدار کنجد به دلخواه میتوان کم و زیاد شود.



نوشته شده در تاریخ سه شنبه 7 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
(تعداد کل صفحات:2)      1   2  

درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :