تبلیغات
آشپزی - طرز تهیه آبگوشت کشک
آشپزی

طرز تهیه آبگوشت کشک


Image result for ‫طرز تهیه آبگوشت کشک‬‎



به منظور تهیه این آبگوشت برای هشت نفر، به دو الی دو و نیم ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر مشاهده می‌کنید، نیاز است.

مواد لازم
گوشت ماهیچه یا سردست 800 گرم
پیاز 3 عدد درشت
بادمجان 350 گرم
نخود 160 گرم
لوبیا چیتی 80 گرم
کشک 200 الی 220 گرم
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نعناع 2 قاشق سوپخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

 

چند نکته:

  • نخود و لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل جداگانه خیس کرده و چندین مرتبه آب آن را عوض کنید. با اینکار نفخ آن‌ها تا حد زیادی از بین خواهد رفت و از طرف دیگر به زمان کوتاه‌تری برای پخت نیاز خواهند داشت.
  • ترجیحا کشک را بجوشانید و سپس در غذا استفاده کنید. به این ترتیب از سلامت آن اطمینان حاصل خواهید کرد.
  • در صورت تمایل می‌توانید بادمجان را از دستور این غذا حذف کنید.
  • از بادمجان‌های قلمی و شیرین استفاده کنید تا در نهایت غذا طعم بهتری داشته باشد.

طرز تهیه آبگوشت کشک


  1. آبی که نخود را در آن خیس کرده‌اید، دور بریزید. نخود را همراه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کاملا بپزد.
  2. همانند نخود، لوبیا را نیز بشویید و بپزید.
  3. گوشت را خرد کرده و بشویید.
  4. یک پیاز را نگینی خرد کنید یا رنده بزنید.
  5. سپس گوشت را با شش لیوان آب، زردچوبه، فلفل سیاه و پیازی که خرد کرده بودید روی حرارت قرار دهید تا بپزد. در هنگام پخت کفی که روی گوشت جمع می‌شود را بردارید و دور بریزید. در صورت تمایل می‌توانید مقدری برگ بو یا رزماری را نیز اضافه کنید.
  6. دو عدد پیازها را نگینی یا خلالی خرد و سرخ کنید.
  7. زمانی که گوشت پخت، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  8. نخود و لوبیا را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها برود، سپس آنها را به گوشت اضافه کنید.
  9. بادمجان را پوست بگیرید و روی آنها با چاقو چندتا شیار ایجاد کنید، سپس در ماهیتابه با مقداری روغن سرخ کنید.
  10. بادمجان ها را به آبگوشت بیفزایید.
  11. مقداری از آبگوشت را بردارید و کشک را در آن حل کنید.
  12. کشک را نیز به آب گوشت اضافه نمایید.
  13. از آنجا که کشک مقداری نمک دارد، پس از اضافه کردن آن، ابتدا اندکی از آبگوشت را تست کنید و سپس اگر نمک آن کم بود، مقداری اضافه نمایید.
  14. زمانی که آبگوشت جاافتاد، می‌توانید آن را سرو کنید.
  15. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. زمانی که روغن داغ شد، پودر نعناع خشک را به روغن اضافه کنید و ۳۰ ثانیه بعد از روی حرارت بردارید و نعناع را بهم بزنید تا با حرارت روغن سرخ شود. نعنا داغ را برای تزیین آبگوشت استفاده کنید.
به همین سادگی آبگوشت کشک آماده است و می‌توانید آن را همراه با نان میل کنید.


چند نکته:

  • اگر آب غذا کم بود، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.
  • مواظب باشید که نعناع خشک بیش از حد حرارت نبیند. اگر نعناع بسوزد، باعث تلخ شدن آبگوشت کشک می‌شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید بادمجان را با سیب زمینی جایگزین کنید. در این صورت باید سیب زمینی ها را کاملا بشویید و همانند دیزی آنها را به آبگوشت اضافه کنید تا بپزند.
  • همانند دیزی می‌توانید برای این آبگوشت نیز گوشت کوبیده درست کنید.
  • بادمجان‌ها را بعد از سرخ کردن در یک ظرفی که کف آن را با دستمال پوشانده اید، قرار دهید تا روغن اضافی بادمجان‌ها گرفته شود.
 
این نوع آبگوشت غذایی کامل و مقوی است. گوشت قرمز مقدار زیادی پروتئین، آهن، ویتامین E، ویتامین‌های خانواده B، روی و زینک دارد و برای حفظ سلامتی بسیار مفید است. علاوه بر این کشک موجود در این غذا، مقدار قابل توجهی کلسیم دارد که برای استخوان‌های بدن ضروری است. حبوباتی که در آبگوشت استفاده می‌شود، حاوی پروتئین گیاهی است. در نتیجه این غذا هرآنچه که باید را دارد، اگر آن را همراه با سبزی خوردن سرو کنید، فیبر را نیز به وعده غذایی خود اضافه کرده‌اید.

,طرز تهیه آبگوشت کشک بادمجان,طرز تهیه آبگوشت کشک اراک,طرز تهیه آبگوشت کشکی,طرز تهیه آبگوشت کشک و بادمجان,طرز تهیه آبگوشت کشک دوگوله دودار,طرز تهیه آبگوشت کشک لرستان,طرز تهیه آبگوشت کشک اراکی,آبگوشت کشک اراک,آبگوشت کشک اصفهان,آبگوشت کشک بادمجان,آبگوشت کشک لرستان,آبگوشت کشک اراکی,آبگوشت کشکی,آبگوشت کشک کرمان,آبگوشت با کشک و بادمجان,آبگوشت بادمجان و کشک همدان,آبگوشت بادمجان و کشک کرمان



نوشته شده در تاریخ جمعه 9 آذر 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :