تبلیغات
آشپزی - طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی
آشپزی


طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی


کوفته قلقلی, koofteh ghelgheli ,طرز تهیه کوفته قلقلی,دستور پخت کوفته قلقلی, ;,tji rgrgd



کوفته قلقلی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است. کوفته قلقلی یکی از غذاهای بسیار لذیذی است که می توانید با گوشت چرخ کرده تهیه نمایید. این غذا از نظر ظاهری تقریبا شبیه به کوفته تبریزی است ولی با ابعاد کوچکتر تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کوفته قلقلی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوفته قلقلی در ادامه با ما همراه باشید.


مواد لازم کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آرد نخودچیبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم


دستور پخت و طرز تهیه


برای تهیه مایه کوفته قلقلی یک کاسه بزرگ انتخاب می کنیم و گوشت چرخ کرده را داخلش می ریزیم. حالا ۱ پیاز را با رنده ریز روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و پس از آن تخم مرغ را به همراه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به دیگر مواد اضافه می کنیم.

در این مرحله حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی به مواد اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم. اگر مایه کوفته قلقلی در این مرحله سفت شد مقداری آب ولرم به آن اضافه می کنیم تا حالتی شبیه به ماست به خود بگیرد.

اگر مایه کوفته قلقلی سفت باشد پس از سرخ شدن خشک می شود. پس از اینکه مایه کوفته قلقلی آماده شد ، داخل یک ظرف گود و کوچک روغن می ریزیم ، از مایه برمیداریم و با دست به شکل گرد در می آوریم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

می توانید کوفته قلقلی را مانند فلافل در روغن شناور سرخ کنید یا اینکه در روغن کم بگذارید یک طرف کوفته ها سرخ شود سپس برگردانید تا سمت دیگرانشان نیز سرخ شود. پس از اینکه تمام مایه را سرخ کردیم باید سس مخصوص را تهیه نماییم.

برای تهیه سس کوفته قلقلی پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می کنیم. در پایان ۱ لیوان آب به سس اضافه می کنیم و پس از آن کوفته قلقلی های سرخ شده را در سس می چینیم و اجازه می دهیم سس با حرارت بسیار کم بجوشد و به کوفته ها طعم بدهد.

توجه داشته باشید که باید حرارت زیر تابه بسیار ملایم باشد. صبر می کنیم تا آب داخل تابه کاملا تبخیر شود و کوفته ها به خوبی طعم دار شوند. در پایان کوفته ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و پس از تزیین به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.


طرز تهیه کوفته قلقلی تبریزی,طرز تهیه کوفته قلقلی با لپه,طرز تهیه کوفته قلقلی خوشمزه,طرز تهیه کوفته قلقلی با برنج,طرز تهیه کوفته قلقلی با مرغ,طرز تهیه کوفته قلقلی مرحله به مرحله,طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت,طرز تهیه کوفته قلقلی با سیب زمینی,طرز تهیه کوفته قلقلی با رب انار,طرز تهیه کوفته ریزه تبریزی,کوفته قلقلی با سیب زمینی,کوفته قلقلی با برنج,کوفته قلقلی با مرغ,کوفته قلقلی با گوشت چرخ کرده,کوفته قلقلی با سویا




نوشته شده در تاریخ دوشنبه 28 آبان 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :