آشپزی

خورشت بامیه و بادمجان با مرغ

 
طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان,نحوه پخت خورش بامیه و بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان و بامیه

 


مواد لازم برای خورش بامیه و بادمجان :

مرغ تمیزکرده  یک عدد 
 بادمجان قلمی یک اندازه شش عدد 
بامیه   500 گرم
پیاز سرخ کرده  250 گرم 
غوره 250 گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
روغن 150 گرم

 

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان :

مرغ را با یک لیوان آب، پیاز، رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد تا آب آن حدود نصف لیوان شود. کناره‌ بادمجان های پوست کنده را چاک می دهیم و با نمک در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم، سپس مرغ را خرد می کنیم، استخوان های درشت آن را می گیریم و کنار می گذاریم. 

 

غوره را می شوییم و کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادمجان کمی غوره می ریزیم. بامیه ها را در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد، سپس بادمجان ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم چند جوش بزند و جا بیفتد.

 

نکاتی برای پخت خورش بادمجان:

برای گرفتن روغن اضافی بادمجان‌ها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. به این ترتیب روغن اضافی بادمجان ها ته ظرف باقی می ماند.




برچسب ها: خورش بامیه و بادمجان، خورشت بامیه و بادمجان با مرغ، خورش بامیه بادمجان، خورش بامیه با بادمجان، خورشت بامیه بادمجان،  
نوشته شده در تاریخ شنبه 21 مهر 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :