تبلیغات
آشپزی - طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهال
آشپزی

شربت به لیمو

شربت به لیمو , روش تهیه شربت به لیمو , طرز تهیه شربت به لیمو , طبع شربت به لیمو 

در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طبع و خواص و طرز تهیه شربت به لیمو خوشمزه گرم یا سرد خانگی برای اسهال برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید

طرز تهیه شربت به لیمو

مواد لازم:

به :                         ۴ تا ۵ عدد متوسط

شکر :                              ۲ کیلو

آب لیمو:             ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری کامل ♠

آب :                                ۴  لیوان

شربت به لیمو , شربت به لیمو در بارداری , شربت به لیمو برای اسهال , شربت به لیمو خواص

طرز تهیه شربت به لیمو

برای درست کردن این شربت خوشمزه ابتدا باید به را بشویید. سپس با رنده آنرا ریز کنید البته می توانید آن را به دو قسمت تقسیم کنید و هسته آن را جدا کنید. سپس آن را به دو تکه دیگر تقسیم کنید و دوباره آن را رنده کنید . سپس آب به را بگیرید . برای درست کردن این شربت، ۴ لیوان آب را در یک قابلمه کوچک ریخته و شکر را اضافه کنید. حالا شما باید اجاق گاز را روشن و قابلمه را روی شعله قرار دهید تا دو و سه جوش بزند ، سپس آن را صاف کنید . در این قسمت باید شکر و آب جوشیده را به آب به اضافه کرده و دوباره این شربت را روی حرارت بگذارید وقتی که شربت چند جوشی خورد، با قوام تر می شود.در آخرین مرحله باید آبلیمو و برگ به لیمو را به آن اضافه کنید. در این قسمت می توانید بعد از دو ، سه دقیقه شربتِ به لیمو را از روی حرارت بردارید در نهایت آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود اکنون شربت شما آماده است و می توانید آن را میل کنید.



نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 23 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :