تبلیغات
آشپزی - تزیین و طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان و اسفناج مجلسی بدون ماست برای دو نفر در پلوپز
آشپزی

ته چین مرغ

   ته چین مرغ , عکس ته چین مرغ , طرز تهیه ته چین مرغ , طرز تهیه ی ته چین مرغ

در این مطلب از سایت علم سرا درباره تزیین و طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان و اسفناج مجلسی بدون ماست برای دو نفر در پلوپز برای شما صحبت میکنیم . درادامه با ما همراه باشید .یکی از غذاهای لذیذ سنتی ایرانی که به خاطر داشتن مواد بسیار مغذی و رنگ و لعاب بسیار قشنگ زعفران و زرشک بین بسیاری از افراد محبوب است ته چین مرغ نام دارد . پخت ته چین مرغ کار سختی نیست امت باید مراحل آن را دقیق و درست انجام بدهید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی و خوشمزه را بدانید و چند عکس از تزیین ته چین مرغ هم ببینید.

ته چین مرغ , ته چین مرغ و بادمجان , ته چین مرغ و اسفناج , ته چین مرغ برای دونفر

مواد لازم برای ته چین مرغ برای ۴ نفر

-۲ پیمانه برنج

-۲ عدد تخم مرغ

-۱ عدد سینه مرغ

-نصف پیمانه ماست

-۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

-نصف پیمانه روغن

-۲ قاشق غذاخوری کره

-نصف پیمانه زرشک

– نمک و فلفل به میزان لازم

ته چین مرغ , ته چین مرغ برای 6 نفر , ته چین مرغ خوشمزه , ته چین مرغ بدون فر

طرز تهیه ته چین مرغ مجلسی

در اول کار سینه مرغ را با کمی زردچوبه و پیاز و نمک تفت میدهیم تا معطر و نرم بشود . بعد از اینکه مطمئن شدیم مرغ به خوبی پخته شده است باید کمی به او اجازه بدهیم تا خنک شود . حالا زمان آن رسیده تا مرغ را به رشته ها و قطعات باریک خرد کنیم ، بعد از این کار زرشک هایی کع قبلا خیس کرده ایم را با کمی کره تفت میدهیم . علت این کار اینست که زرشک ها خوش رنگ شوند و شکل خود را از دست ندهند و به صورت درشت بمانند . حالا میرویم سراغ درست کردن برنج ، برنج را چند پیمانه آب و نمک داخل قابلمه ریخته و روی گاز میگذاریم  تا شروع به جوشیدن کند . بعد از این مرحله نوبت آبکشی ست ، باید آن را با آب نیمه گرم آبکشی کنیم . مستوانید برنج را تست کنید اگر دانه برنج را با انگشتان فشار دادید و وسط آن خام و اطرافش نرم بود زمان آبکشی فرا رسده است . ظرفی بزرگ و گود انتخاب کرده و نمک و فلفل و زعفران و تخم مرغ و ماست را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا همه مواد خیلی خوب مخلوط شود . در مرحله بعدی آهسته آهسته برنج را اضافه میکنیم و هم میزنیم . نصف برنج را در ظزف یا قالب چرب شده میریزیم و فشار میدهیم تا برنج به خوبی در قالب فرو برود و ته قالب را بگیرد . مرغی که پختیم و رشته رشته کرده بودیم را میاوریم و به شکل یک لایه روی برنج قرار میدهیم و زرشک رویش میریزیم . در ادامه بقیه برنج را روی ته چین میریزیم و دوباره فشار میدهیم تا مواد به هم بچسبد و ته چینمان زیبا شود . حالا کره داغ شده را رویی برنج میریزیم . اگر ته چین را در قابلمه درست میکنید روی حرارت ملابم قرار داده و اگر در فر ، آن را در مایکروویو بگذارید .زمان لازم برای خب پخته شدن ته چین حدود یک ساعت است . در این فاصله میتوانید خلال پسته و بادام ها و زرشک را آماده کنید . زرشک را تفت دهید و خلال ها را خیس کنید .

عکس های تزیین ته چین مرغ

ته چین مرغ در پلوپز , ته چین مرغ بدون ماست , ته چین مرغ مجلسی , ته چین مرغ در فر



نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1397 توسط نینا نیکانی | نظرات()
درباره وبلاگ
مطالب اخیر
آرشیو مطالب
نویسندگان
ابر برچسب ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :